presentatie bemer body world

De werking van de fysische vaattherapie in detail toegelicht. Samen met de wereldberoemde BODY WORLDS tentoonstellingen biedt Bemer Int.AG zeven gezondheidslezingen in de periode van 15 juli tot 27 augustus 2017 op het gebied van gezondheid en microcirculatie.

Door middel van deze exclusieve samenwerking met BODY WORLDS krijgen bezoekers gedurende de zomer de mogelijkheid om de doorbloeding van het lichaam aan de hand van Plastinaten te laten verklaren.

Het doel van deze gezondheidslezingen-reeks is om bezoekers te informeren over hun eigen gezondheid en te tonen hoe men ziektebeelden preventief kan tegemoet treden. Bemer is een technologische leider en ontwikkelaar in het gebied van de fysische vaattherapie. Die fysische vaattherapie Bemer® is meervoudig gepatenteerd en komt in verschillende productlijnen voor mens en dier tot uiting. “We zijn zeer blij dit Project met BODY WORLDS-tentoonstellingen te kunnen aanbieden.  Voor de bezoekers wordt het meer dan een gezondheidslezing, maar ook een indrukwekkende ervaring. Zo groeit het begrip voor het eigen lichaam en de gezondheid aanzienlijk.” Aldus Peter Kaiser, Europees Verkoop Directeur van Bemer Int. AG te Triessen

BODY WORLDS sinds 1996

Sinds 1996 presenteert Dr. Guther von Hagens, de uitvinder van plastinatie, samen met de curator en arts Dr. Angelina Whalley  in BODY WORLDS  hun menselijke preparaten. Bijna 45 miljoen mensen hebben die tentoonstellingen wereldwijd bezocht.

De curator en arts dr. Angelica Whalley gaat het vooral om het pedagogische karakter van de tentoonstelling. “Hoe meer we over ons eigen lichaam weten, des te beter zullen we ermee omgaan. De aanblik van de plastinaten geeft een bijzondere zintuiglijke waarneming van ons zelf. We zien een vreemd lichaam en ontdekken daarin ons eigen lichaam op nieuwe wijze. Vele bezoekers zeggen naderhand: “ik zal voortaan mijn lichaam niet meer als iets vanzelfsprekends beschouwen”.

Tentoonstellingen BEMER & BODY WORLDS

Op de volgende dagen zullen de “BEMER EN BODY WORLDS – een hartenzaak” van 14.00 tot 18.00 uur plaatsvinden:

15-07-2017 München 16-07-2017 Graz (reeds plaatsgevonden)

29-07-2017 Zeist (reeds plaatsgevonden)

05-08-2017 Berlijn

06-08-2017 Dresden

26-08-2017 Bonn

27-08-2017 Rhein-Main

Bezoekers ontvangen een gunstige toegangskaart voor de originele BODY WORLDS tentoonstelling in Amsterdam.

Toegevoegde waarde van BODY WORLDS

Op 29 juli waren 170 gasten blij verrast met de toegevoegde waarde van Body worlds. De prachtige foto’s van organen tijdens de gezondheidspresentatie van Bemer gaven een nog beter beeld van de werking van het menselijk lichaam. De Gasten werden uitgenodigd na afloop van de presentatie de plastinaten die Body Worlds ter beschikking had gesteld te duiden. Bovendien konden zij op de marktplaats al hun vragen stellen over medische invalshoeken. Omdat Bemer ambassadeurs nodig heeft om de kennisoverdracht wereldwijd te doen plaatsvinden, werd op de marktplaats ook uitleg gegeven over hoe Bemer Partner te worden. Vele testemonials van tevreden Bemer gebruikers konden worden ingezien en het medische systeem Bemer, de Bemer Pro en de Bemer Classic konden worden ervaren. Bovendien stond het Bemer Paard opgesteld met de nieuwe veterinair lijn te weten de Bemer VET.  Zo kon Bemer de vele gasten op alle niveaus informeren en zijn er nieuwe Bemer fans ontstaan. Naast de samenwerking met o.a. NASA heeft Bemer met BODY WORLDS een prachtige aanvulling gevonden, waar iedere Bemer geïnteresseerde gebruik van kan maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *