bemer wereldwijd dezelfde motivatie

Bemer Partners als ambassadeurs

Bemer internationaal AG werkt met tientallen landen in de wereld samen. Veelal via de inzet van ambassadeurs : de zogenaamde Bemer Partners. Dit zijn volwassenen die ongeacht achtergrond en beroep door de eigen positieve gezondheidservaringen de Bemer kennis willen overdragen. Zij weten dat uitsluitend via kennisoverdracht het belang van een gezonde microcirculatie begrepen kan worden. Daarvoor heeft Bemer wereldwijd eenduidige gezondheidspresentaties die door geschoolde (Bemer akademi) Bemer Partners worden gegeven. Voor iedere Bemer Partner is het mogelijk wereldwijd gasten mee te nemen naar professioneel georganiseerde gezondheidspresentaties.

Internationaal

Angelique de Bruijn (Team Manager Nederland) en Markus Grabner (Ond. Director Oostenrijk) werden door Bemer Nordic gevraagd de Finse Kick-off voor Bemer Partners en gasten op te luisteren. Het belang van werken vanuit het hart beroerde de gasten. Immers de grootste motivatie van mensen om Bemer Partner te worden is het kunnen helpen van andere mensen met hun gezondheid. Dat daarbij ook een financiële beloning gerealiseerd wordt, komt vaak op de tweede plaats. Het is voor Bemer Partners inspirerend en motiverend om een verschil te kunnen maken in het leven van dierbaren. Ze zijn dan ook bereid mensen met gezondheidswensen uit te nodigen voor de gezondheidspresentaties. Zo kan de afweging voor de aanschaf het fysische vaatsysteem Bemer wereldwijd goed onderbouwd worden.

Bemer en topsporters

In de Bemer kick-off kwamen diverse Finse wereldkampioenen aan het woord. Zij gaven aan dat ze sneller herstelden van hun inspanningen of zelfs blessures, dat ze beter gefocust waren en veel minder stress ervaren dankzij de Bemer therapie. De Bemer gaat ook steevast mee op grote wedstrijden en de coaches stimuleren steeds meer het gebruik ervan. Topruiters zetten het Bemer Veterinaire systeem in voor hun paarden.

Microcirculatie optimaliseren

Microcirculatie duurzaam optimaliseren kan uitsluitend via het Bemer signaal. De fysische vaattherapie Bemer is uniek in zijn werking. Met 2x per dag 8 minuten 24 uur per dag realiseert een gebruiker  ca. 30 procent verbetering van de opname van voeding en zuurstof en afvoer van afvalstoffen. Dat kan soms het verschil tussen leven en dood zijn. Als de bij ieder mens en dier afnemende vasomotie dus microcirculatie niet herstelt, dan kunnen diverse ziektebeelden ontstaan. Door het onvoldoende bereiken van de haarvaten (7x kleiner dan een haar!) worden orgaan en weefsel en bot cellen onvoldoende gevoed met zuurstof en voeding. Zo kunnen cellen minder goed functioneren of zelfs afsterven.

Bemer wereldwijd kennisoverdracht

Er is nog een lange weg te gaan in de kennisoverdracht en begripsvorming rondom microcirculatie. Gelukkig realiseren grote instanties als FDA, American Heart Association, wetenschappers, artsen en diverse microcirculatie instituten zich steeds meer dat uitsluitend via een PEMF signaal de spiercelwandwerking van de vaten kunnen worden geactiveerd. Er zijn geen medicijnen die dit proces kunnen optimaliseren, dus gelukkig is er een signaal ontwikkeld i.s.m. dr. Klopp van het instituut voor microcirculatie te Berlijn dat 14 uur deze werking optimaliseert per behandeling.  Managers van Bemer en Bemer Partners hebben een dankbare rol in hun ambassadeurschap.

Meld u gerust aan als u onderdeel uit wilt maken van een groeiende groep Bemer Partners.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *