CSI Ommen 2017

Met een afwisselend show en wedstrijdprogramma was CSI Ommen 2017 wederom een groot succes. Dit wereld springruitertoernooi van inmiddels vier sterren was voor Bemer een prima gelegenheid de Bemer VET (veterinair) bij topruiters, verzorgers en eigenaren te introduceren. Het oranje BEMER Paard trok veel aandacht bij de duizenden bezoekers, die langs en in de Bemer stand kwamen. De Bemer Partners konden via de Bemer Professional uitleggen wat het Bemer signaal doet voor de microcirculatie in het menselijk lichaam.

Doordat het Bemer signaal op de spiercelwand van de vaten inwerkt en de vasomotie zo met 30 procent optimaliseert, worden de afvalstoffen beter afgevoerd en is de opname van voeding, zuurstof, suppletie en medicatie ook ca. 30 procent geoptimaliseerd. En dat gedurende ongeveer 14 uur per behandeling van 8 minuten. Het immuunsysteem wordt door een betere vasomotie ook verbeterd. Topruiter Pim Mulder gaf aan in een interview met Team Manager Nederland Angelique de Bruijn, dat hij een sneller herstel na een wedstrijd of training als zeer wenselijk ziet. Ook een betere opname van voeding zou de prestatie van de paarden ten goede komen. Het vele reizen dat paarden doen is stressvol. Deze stress kost veel energie. Het duidelijk verbeteren van het parasympatische systeem wat tijdens en na de behandeling bij de paarden zichtbaar is, is een duidelijke win-win. Bovendien gaf Pim aan, dat de ruiters zelf vaak onregelmatig en ongezond eten en een verbetering van de vitaliteit door inzet van het fysische vaatsysteem Bemer zou daarbij een prima ondersteuning zijn.

In de Bemer stand bij het CSI Ommen werd het duidelijk : als er begrip komt over hoe belangrijk de vasomotie en dus de microcirculatie voor mensen is, ontstaat er begrip voor hoe belangrijk een optimale vasomotie en microcirculatie voor Paarden is.

Duidelijk zichtbaar wordt tijdens de behandeling dat de paarden ontspannen (parasympatische systeem wordt gestimuleerd). Vaak gaan de paarden geeuwen en laten ze de nek ontspannen hangen. Op korte termijn worden de medische studies rondom het veterinaire systeem verwacht.

In Duitsland omarmen olympisch kamioenen Ludger Beerbaum en Paul Schockemöhle het Bemer veterinaire systeem al. Met het sponseren van de DKB riders tour begint Bemer VET al een begrip te worden in Duitsland.

LINDA TELLINGTON-JONES eigenaar van de T-touch-trainingsmethode voor paarden draagt ook met veel enthousiasme haar positieve ervaringen met Bemer uit.

Nederland zal als eigenaren en verzorgers van Paarden bereid zijn zich te laten informeren en scholen vast volgen.
Een sneller herstel, een grotere ontspanning en een vergroting van het immuunsysteem bij paarden kan het verschil betekenen tussen welzijn en ziekte en tussen winnen en verliezen.

Paardenspecialisten, die verbonden zijn aan Bemer zullen de komende maanden presentaties verzorgen in binnen en buitenland, waar getoond wordt wat er gebeurt als een paard onder de Bemer VET deken staat.

Via Bemer Partner Angelique de Bruijn verneemt u wanneer er bij u in de buurt een presentatie over het fysische vaatsysteem Bemer plaatsvindt en wanneer er scholing is over de Bemer veterinair.

Heeft u vragen over ons bedrijf, onze producten of over onze dienstverlening? Wat u ook wilt weten: vraag het ons gerust. Hartelijk dank voor uw interesse. We staan voor u klaar.

2 antwoorden
  • angelique de Bruijn
   angelique de Bruijn zegt:

   Beste Melissa, ja we staan als Bemer Partner op diverse beurzen en evenementen. Je kunt mij altijd benaderen als je hierover op de hoogte wilt worden gehouden. Zowel veterinair als humaan zijn we regelmatig met BEMER vertegenwoordigd

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *