Internationale Therapeutenbeurs

Internationale Therapeutenbeurs in Houten zeer succesvol voor Bemer Partners

De jaarlijkse Internationale Therapeutenbeurs in de Expo in Houten 18 en 19 november jl. was voor de Bemer Partners een zeer succesvolle. Met een team van ervaren Bemer Partners werden therapeuten kundig geïnformeerd over de mogelijkheden van de Bemer therapie. Daar zijn vele vervolgafspraken uit voortgekomen.

Het is de wens van vele therapeuten ook de oorsprong van vele ziektebeelden te kunnen behandelen. Door het stimuleren van de microcirculatie is het mogelijk de belangrijkste processen die het zelfherstellende vermogen bepalen met bijna 30 procent te optimaliseren. Deze processen zoals de overdracht van voeding en zuurstof in de cellen, de afvoer van afvalstoffen (zoals lactaat) en de werking van de witte bloedcellen wordt met 1 behandeling van 8 minuten 14 uur met ca. 30 procent geoptimaliseerd. Dat betekent dat het lichaam met de extra energie die dat oplevert in alle cellen zijn zelfherstellende vermogen kan vergroten en zo vele (chronische) ziektebeelden of a-vitaliteit  kan gaan aanpakken. Met 2x per dag 8 minuten in het eigen bed kan zo iedere cliënt van de therapeut, thuis aan gezondheidsmanagement doen. Het slaapprogramma en diverse applicators vervolmaken de therapie.

Belangstelling voor het medische BEMER systeem

De belangstelling voor het medische systeem BEMER wordt veelal bij de therapeuten tijdens de behandeling in hun praktijk opgewekt. Zo werken fysiotherapeuten hun programma vaak af met een BEMER op de behandeltafel en kan een acupuncturist of homeopaat  de werking van zijn therapie en de opname van de stoffen in het bloed vergroten.

Een aantal therapeuten dat de groots opgezette stand bezocht werkte al met Pulse electro Magnetic Field (PEMF) producten, maar begrepen na uitleg dat de Bemer geen Electro magneetveld therapie is. De unieke fysische vasculaire therapie overstijgt de PEMP behandelmethodes door het unieke signaal (met als drager van het signaal PEMF) dat ontwikkeld is in samenwerking met het instituut voor microcirculatie in Berlijn. Dankzij dit signaal is de nawerking op de vasomotie niet slechts enkele momenten maar 14 uur. Daarmee is het Bemer signaal de enige gepatenteerde en gecertificeerde fysische vaatsysteem therapie ter wereld.

BEMER is een officieel toegestaan medisch product (CE0483), klasse IIa (93/42/EEG) in de EU.

Het is natuurlijk een groot verschil of je de vasomotie en microcirculatie duurzaam 24 uur per dag optimaliseert of dat je dat een paar keer per week realiseert voor een paar uur. De therapeuten die door hun persoonlijke ervaringen en de ervaringen in hun praktijk Bemer Partner zijn geworden, konden hun ervaringen delen met hun collega’s. Dit maakte dat vele bezoekers zich graag verder laten informeren en inventariseren hoe ze het systeem thuis en in hun therapie praktijk kunnen inzetten.

Het doorgeven van kennis en zo nog meer mensen duurzaam helpen met het behouden of vergroten van hun gezondheid is als Bemer Partner voor iedereen weggelegd. Het duurzaam optimaliseren van de microcirculatie voor 14 uur per behandeling is een doorbraak en verandert vele levens in positieve zin.

Internationaal Therapeut Beurs voor totale gezondheid

Dankzij beurzen zoals de Internationale Therapeutenbeurs in Houten krijgt Bemer fysische vaattherapie steeds meer bekendheid en kan Bemer meer huishoudens en praktijken voorzien van een Bemer.

1 antwoord
 1. MJ Siegers
  MJ Siegers zegt:

  Ben een +Bemer gebruiker maar heb nog een aantal vragen over bijv. het gebruik vd Bemer bij spataders en na behandeling v deze aders.
  Ook nog een aantal vragen over aanschaf van een Bemer.
  Kan ik hier met iemand over bellen/praten?
  Vriendelijke groeten
  MJ Siegers

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *