BEMER start-up Engeland

In Engeland en Ierland (Londen) hebben de eerste start-up trainingen voor nieuwe of aanstaande Bemer Partners plaatsgevonden. Met de eerste getrainde en ervaren Bemer partners zullen naar verwachting regelmatiger product en medische presentaties plaatsvinden. Het volgen van de tweedaagse start-up training is een must voor die mensen die graag mensen willen helpen met hun gezondheid. In de start-up trainingen is plaats voor artsen, therapeuten en enthousiaste gebruikers die hun kennis willen vergroten. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het belang van een goede microcirculatie, uitleg over de producten, medische onderbouwingen, het bedrijf BEMER international, de markt, de marketingtools, het verdienmodel en hoe de kennis over te dragen.

Daar microcirculatie door de medische wereld, de pharma en zelfs door een gezonde leefstijl nauwelijks positief te beïnvloeden is wordt er tot dusverre weinig aandacht aan besteed tijdens studies e.d. Het is dan ook een grote uitdaging de enige fysische vaattherapie ter wereld op grote schaal onder de aandacht te brengen. Bemer-Partners zijn een soort ambassadeurs die vanuit eigen enthousiasme en resultaten bij gebruik bereid zijn zich te laten scholen. Naast de start-up trainingen begeleiden mentoren en het hoofdkantoor de nieuwe Bemer Partners bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Zo zal een therapeut of arts de Bemer wellicht uitsluitend als complementair gezondheidssysteem inzetten en anderen zullen pro-actief omgaan met het werven van geïnteresseerden voor product en/of medische presentaties. Van Engeland wordt net als Nederland door teammanager Angelique de Bruijn veel verwacht. Ook in Engeland kent men de problematieken van ziektebeelden als diabetes, reuma, hart en vaatziektes die een weinig positief perspectief voor de toekomst bieden. Met BEMER therapie is het mogelijk de oorzaak van vele aandoeningen oorzakelijk te benaderen en duurzaam positief te beïnvloeden.

Mocht u nog geen ervaring hebben met het medische systeem BEMER dat de microcirculatie positief beïnvloed (14/16 uur per 8 minuten behandeling) dan kunt u toch deelnemen aan een start-up weekend. U kunt via persoonlijke mail met team manager BEMER Angelique de Bruijn info@best-aging.nl informeren naar de mogelijkheden bij u in de buurt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *