Bemer reviews

Reviews van Bemer fysische vasculaire therapie

Bemer Partner Angelique de Bruijn helpt u graag met het geven van een online gezondheidspresentatie en ondersteunt u bij vragen rondom uw fysieke & mentale wensen. Neem contact op voor de aanschaf/huur of het testen van de vasculaire therapie.

Na een ernstig auto-ongeluk in 2019 heb ik verschillende breuken in ledematen en onderrug gehad. Ik had constant pijn en was dodelijk vermoeid. De artsen konden na de noodzakelijke ingrepen alleen pijnstilling geven. Dankzij Angelique de Bruijn kon ik een BEMER huren en heb die met haar begeleiding ingezet. Na weken huren van de BEMER kon ik mijn pijnstillers verminderen en kwam mijn energie terug. Met de BEMER applicator werk ik veel en ben dankbaar met BEMER!

Ik heb diabetes2 en reuma. Ik heb na 8 weken BEMER huren al gemerkt dat ik beter slaap, minder pijn heb en mijn suikerwaardes dalen! Angelique de Bruijn heeft me met de BEMER steeds geholpen en ik moest veel water drinken omdat ik blijkbaar meer afvalstoffen kwijt raak. Dankzij BEMER wandel ik weer lange stukken en BEMER bedienen is eenvoudig. Ik heb veel geleerd van de BEMER gezondheidspresentatie.

We zijn zeer sportief, maar hebben regelmatig blessures. BEMER helpt ons sneller te herstellen hebben wij het idee. We kunnen langer ons lichaam belasten en we slapen beter dan voorheen. Onze paarden hebben regelmatig baat bij de BEMER horseset. De BEMER horseset verbetert duidelijk hun bewegingen, je ziet de glans van de huid en ze zijn meer ontspannen. Angelique de Bruijn begeleidt ons nog steeds.

Ik lig nu 1 jaar op de BEMER mat (de BEMER classic). Via Bemer Partner Angelique de Bruijn kreeg ik een gezondheidspresentatie en BEMER Liechtenstein leverde de BEMER. Ik zou geopereerd moeten worden aan mijn knie (slijtage) en had veel pijn. Door mijn microcirculatie 24 uur per dag op weer orde te hebben door de BEMER therapie, kon mijn lichaam het blijkbaar zelf oplossen. Ik hoef geen operatie en voel me geweldig!

Als sportmasseur en fysiotherapeut zet ik dagelijks de BEMER in voor diverse gewrichtsklachten/aandoeningen. Mensen hebben verschillende ervaringen na een aantal BEMER behandelingen (beter slapen, pijnvermindering, sneller herstel). Ik vertel dat ze met 1 behandeling 12 uur verbetering hebben van aanvoer zuurstof en voeding en afvoer afvalstoffen, maar dat BEMER uiteraard het beste dagelijks ingezet kan worden symptomatisch en preventief. BEMER Partner Angelique de Bruijn verzorgt gezondheidspresentaties voor geïnteresseerde klanten, die zo de BEMER thuis ook kunnen ervaren.

Als natuurgeneeskundig therapeut wijs ik mensen op de mogelijkheid de BEMER MAT en de BEMER THERAPIE dagelijks te ervaren. Ik verhuur mijn BEMERS zodat mensen na een gezondheidspresentatie van Angelique de Bruijn de BEMER zelf kunnen ervaren voordat ze de BEMER kopen. Zaken als huidaandoeningen, reuma, diabetes, hart en vaatziektes, darmproblematieken kan ik onvoldoende oorzakelijk aansturen met suppletie en lifestyle advies. Ik kan gelukkig met diverse meetapparatuur vele resultaten bevestigd zien na het gebruik van BEMER.

De uitspraken van alle personen in dit reclamemateriaal zijn telkens individuele meningen en ervaringen met de BEMER therapie. Vooral de opvattingen over de werking van de BEMER therapie en het succes bij de behandeling hebben betrekking op individuele gevallen en zijn daarom niet altijd representatieve, te veralgemenen oordelen of raadgevingen.