BEMER partner

Als zelfstandig ondernemer of als fulltime of parttime BEMER partner bieden wij voor iedere levenssituatie een passende mogelijkheid om voor ons actief te worden. Of u nu op zoek bent naar een structurele of lucratieve bijverdienste, u als arts of therapeut het nuttige met het aangename wilt combineren door de verkoop van BEMER-producten of er altijd al van droomde om uw eigen baas te zijn: met BEMER bereikt u uw doel.

De behoefte aan gezondheid, welzijn en betere prestaties kent geen grenzen en leeft zeker niet alleen bij oudere leeftijdsgroepen. Een steeds groter groeiende doelgroep heeft te kampen met problemen waarvoor BEMER-technologie een oplossing biedt. En dat wereldwijd.

Niet alleen onafhankelijke prognoses bevestigen de vele afzetmogelijkheden voor BEMER-producten. Ook een blik op de dag van vandaag is voldoende om het volgende met een zuiver geweten vast te stellen. Het aantal mensen dat tot nu toe kennisgemaakt heeft met BEMER en de meerwaarde ervan inziet, vormt slechts het topje van de ijsberg. Er is nog veel te doen – en nog veel meer te verdienen. Waarom zou u op BEMER vertrouwen en niet op een concurrerend product? Heel eenvoudig: er is geen concurrerend product.

Ook prof. dr. Rainer Klopp, een van de toonaangevende wetenschappers op het gebied van microcirculatie, bevestigt:

“BEMER-technologie is op haar gebied de meest bestudeerde en meest effectieve fysische behandelmethode die de medische wereld vandaag de dag te bieden heeft”.

Wanneer u werkt met BEMER, beschikt u over een uniek topproduct.

BEMER partner mogelijkheden:

 • Verkoop BEMER-producten als bijverdienste en verdien zo een aantrekkelijk bedrag.
 • Wanneer u over een organisatorische ambitie beschikt bent u verantwoordelijk voor een eigen distributiegroep, ondersteunt u andere partners en deelt u op gepaste wijze mee in de omzet.
 • Bent u eerder op zoek naar een leidinggevende functie? Richt u dan op een baan als Teammanager bij BEMER. In deze rol bent u verantwoordelijk voor meerdere distributiegroepen en kunt u binnen de organisatie doorgroeien tot directeur.

Met geweldige inhoudelijke en financiële perspectieven in het vooruitzicht. Bij BEMER beschikt u niet alleen over de nodige vrijheid, maar bieden wij u ook tal van kansen. U wordt grondig ingewerkt, wordt aan de BEMER-academie opgeleid tot adviseur voor medische producten en vindt voor alle belangrijke vragen een ervaren sales-professional van BEMER aan uw zijde. Deze zal met name in de beginperiode goed van pas komen. Daarnaast bieden wij u talloze evenementen en cursussen en efficiënte tools die u tijdens uw dagelijkse sales-activiteiten ondersteunen.

Los van het feit of u bij BEMER eerst de kat uit de boom wilt kijken of meteen alle trossen losgooit: u hoeft niet bang te zijn voor de financiële risico’s. De aanvankelijke investering in uw nieuwe bedrijf is minimaal. Wij zijn tenslotte niet geïnteresseerd in uw geld, maar in uw carrièrewensen.

Samenwerken met BEMER?

U hoeft geen medische kennis te hebben om het systeem in te zetten voor u zelf en anderen. BEMER werkt met zowel artsen en therapeuten als ook andere mensen die zichzelf en anderen (zowel mens als dier) gezonder willen maken en houden.

BEMER kan uitsluitend door kennisoverdracht in privé of groepspresentaties in de markt worden gezet. BEMER komt dan ook graag in contact met enthousiaste (potentiële) gebruikers die via kennis overdracht nog meer systemen onder de aandacht kunnen brengen. Als BEMER Partner krijgt u alle ondersteuning en bovendien boven gemiddelde beloningen voor uw inspanningen.

Zo krijgt u op een professionele wijze de kans (naast uw beroep) een zekere toekomst op te bouwen en de wereld een stukje fysiek en financieel een stukje gezonder te maken.

  Heeft u nog vragen? We bellen u graag terug!

  Uw contactgegevens

  Wanneer schikt het u?  Waarom BEMER?

  • De BEMER-technologie is het resultaat van jarenlang onderzoek en wordt voortdurend op hoog tempo verder ontwikkeld.
  • BEMER is niet na te maken, onze technologie wordt beschermd door verschillende patenten.
  • BEMER heeft naar binnen en naar buiten een serieuze uitstraling en beschikt over een uitstekende reputatie.
  • BEMER beschikt over een professionele pr-afdeling die vele deuren opent voor onze sales-partners.
  • BEMER voorziet partners van professioneel marketing- en reclamemateriaal en de nodige tools om op sales-gebied een flinke voorsprong op te bouwen.

  Missie van Bemer

  Natuurlijk is het voor velen een onbekend terrein het gebied van de microcirculatie. Zelfs artsen krijgen maar een beperkt deel inzichtelijk. Immers uitsluitend via unieke beelden via o.a. het instituut voor microcirculatie kan men de belangrijke processen voor uw gezondheid echt in kaart brengen. Maar de missie van het bedrijf is dat in ieder huishouden een BEMER aanwezig hoort te zijn.

  Als u zich verder laat informeren via Productpresentaties en BEMER Partners dan zult u waarschijnlijk deze missie begrijpen en ook begrijpen dat zelfs als u (ogenschijnlijk) nog geen ziektebeelden heeft ontwikkeld, dat u uw lichaam graag een 30 procent verbetering van uw (onzichtbaar) verstoorde microcirculatie gunt.

  Word BEMER Partner en maak de wereld een stuk gezonder

  Neemt u voor meer informatie contact op met Angelique de Bruijn, team manager van BEMER Nederland maar ook internationaal opererend als begeleider van nieuwe BEMER partners.

  Angelique de Bruijn, Team Manager Bemer Nederland

  Team Manager Nederland

  Best-Aging B.V.
  Angelique de Bruijn
  info@best-aging.nl