bemer-signaal

Het onovertroffen BEMER-signaal is een nieuwe standaard in de industrie met een complexe en nauwkeurig afgestemde configuratie en timing. Bijna twee decennia van onderzoek en ontwikkeling hebben geresulteerd in zeer specifieke en zeer effectieve modulaties van amplitude en frequentie, die een wereldwijd octrooi beschermde prestatie van Duitse techniek zijn en uitsluitend worden gebruikt door BEMER.

Complexe berekeningen en processen vormen de basis van de schepping van het signaal door de B.BOX besturingseenheid. Het signaal wordt vervolgens via de applicatiemodule overgedragen in het lichaam.

6 antwoorden
  • Angel de Bruijn
   Angel de Bruijn zegt:

   Het unieke Bemer signaal heeft invloed op de spiercelwerking rondom de vaten. Die spiercellen zijn verantwoordelijk voor het rondpompen van het bloed richting de kleinste vaten in uw lichaam de miljarden haarvaatjes. Uitsluitend in deze haarvaatjes vinden de volgende processen plaats: de overdracht van voeding en zuurstof (alleen dan kunnen cellen optimaal “zelfherstellend” functioneren) de witte bloedlichaampjes (die ontstekingen aanpakken) kunnen alleen hun werk doen bij haarvaatjes die goed bloed doorlaten en de afvalstoffen worden in dit micro gebied afgevoerd. Dus u kunt zich wellicht voorstellen dat als u uw microcirculatie met 30 procent optimaliseert en dus de afvoer van afvalstoffen/verzuring dat u en een grotere belasting tijdens het sporten kunt hebben en dat uw verzuring sneller wordt afgevoerd of door de betere belastbaarheid wellicht niet optreedt.

   Beantwoorden
  • Angel de Bruijn
   Angel de Bruijn zegt:

   In principe hebben kinderen een prima microcirculatie. Echter door allerlei omstandigheden kan er lokaal of zelfs algeheel toch een verstoring optreden. Ook bij kinderen duiden ziektebeelden op een verstoorde microcirculatie of een ziektebeeld verstoort de microcirculatie. Met ziektebeelden als autisme/adhd e.d. zijn heel mooie resultaten behaald. De ontspanning die optreed ook bij kinderen is heel bevorderlijk voor het welzijn en kan meer ruimte geven voor het verwerken van prikkels uit de omgeving. Een mooie test is hoe blauwe plekken of niet optreden of waar ze behandeld worden snel verdwijnen. Uiteraard geldt ook hier, laat je goed begeleiden door de bemer partner.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *