Preventie

Preventie ziektes

Preventief onderhoud van het lichaam voorkomt dat er problemen ontstaan door van tevoren in te grijpen. Primaire preventie voorkomt het krijgen van ziekten en zorgt ervoor dat ze geen kans krijgen. Preventieve gezondheidszorg omvat onder meer voorlichting en opvoeding. Ook profylactische maatregelen, hygiëne bij voedselbereiding, naleven van veiligheidsvoorschriften helpen bij het voorkomen van ziekten.

Positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit. In talloze wetenschappelijke artikelen en observatiestudies is de effectiviteit van de fysische vasculaire BEMER therapie duidelijk aangetoond. Zo kon aangetoond worden dat het weefsel tot wel 30% meer zuurstof opnam. Juist dit is het doorslaggevende effect van fysische therapie, ook bij een verstoord regeneratief vermogen.

Het is niet overdreven om te stellen dat BEMER een mijlpaal vormt binnen de fysische vasculaire therapie. De therapie zorgt namelijk voor een duidelijk betere doorbloeding en draagt daardoor bij aan het herstel en betere prestaties van de bloedvaten.

Hoe werkt BEMER therapie bij het voorkomen van ziekten?

Door elektromagnetisch overgedragen pulssignalen wordt de pompende beweging van de kleinste bloedvaten gestimuleerd waardoor de doorbloeding weer op een normaal niveau teruggebracht kan worden. De lichaamscellen profiteren van de betere aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en kunnen hun taken in het genezingsproces van de wond beter uitvoeren. Daarnaast komt er door de behandeling extra energie vrij voor lichamelijke en geestelijke prestaties, hetgeen een positief effect heeft op het algemeen welbevinden.

Zorg dat u op de hoogte bent

    Heeft u vragen over ons bedrijf, onze producten of over onze dienstverlening? Wat u ook wilt weten: vraag het ons gerust. Hartelijk dank voor uw interesse. We staan voor u klaar.

    Uw contactgegevens


    Team Manager Nederland
    Angelique de Bruijn
    info@best-aging.nl