BEMER Veterinary line voor het welzijn van uw paard

De Veterinary line is een therapieconcept voor het welzijn van uw paard

Uw paard is een bron van plezier en inspiratie. U zult er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het zich goed voelt – enkel zo vindt u ook gemoedsrust. U bent verantwoordelijk voor de zorg en dagelijkse gezondheid van uw paard. De nieuwe BEMER Veterinary Line helpt u bij dit proces, met toestellen die precies afgestemd zijn op de vereisten van de paardensport.

Het BEMER-signaal
De sleutel tot een goede gezondheid

De BEMER VETERINARY LINE helpt u bij de optimale verzorging van uw paard door het in goede gezondheid te houden en zijn prestaties te verbeteren. Alle toestellen werken met een uniek BEMER-signaal dat gedurende 18 jaar succesvol beproefd en getest is. Ons wereldwijd gepatenteerde toestelsignaal en onze productie in Liechtenstein/Zwitserland zijn enkele pijlers van ons wereldwijde succes.

Positieve effecten van de BEMER toepassing

1
2
3
4
5
vet indicaties
1

Stimuleert herstel en regeneratie

2

Reduceert schade aan de spieren

3

Verlaagt stress (tijdens transport of wedstrijden)

4

Verbetert de opslag van water in het weefsel

5

Stimuleert herstel na een blessure

Toepassingen
Holistische ondersteuning voor paarden

Het BEMER-signaal heeft een positieve invloed op het hele lichaam van uw paard en stimuleert het parasympathische zenuwstelsel op effectieve wijze. Het staat ook in voor de stimulatie van ‘rust en vertering’. De toepassing van BEMER voor de training, competitieraces of transport draagt bij aan het comfort van uw paard, en helpt uw paard rustig te houden. Door gebruik te maken van BEMER Vet-producten zal uw paard sneller herstellen, regenereert het spierweefsel sneller en verloopt de hydratatie efficiënter.

BEMER Veterinary line voor de gezondheid van uw paard

In de wetenschappelijke en medische wereld volstaat geloof niet om iemand te overtuigen. Sinds ons bedrijf werd opgericht, sparen we geen moeite om de effecten van onze producten te onderzoeken, te realiseren en verder te ontwikkelen. We zijn uitgegroeid van een klein kantoor tot een bedrijvengroep op wereldwijde schaal. We verheugen ons op een hoog en continu groeiend aantal heel tevreden gebruikers van BEMER op nagenoeg alle continenten. Ontdek zelf wat BEMER voor u en uw paard kan doen.

bemer veterinary line deken 1 bemer veterinary line deken 2

VET PAARDENDEKEN

Ons paardendeken is de oplossing voor toepassing op grote gebieden. Het deken genereert een BEMER-signaal dat uw dier omgeeft en doordringt. De kleine maar extreem efficiënte signaalbesturing is optimaal geplaatst voor eenvoudig gebruik en bevat een batterij van hoge kwaliteit voor ongeveer 15 toepassingen.

bemer veterinary line details 1 bemer veterinary line details 2

VET PAARDENRIEM

Met de BEMER Vet paardenriem kunt u een geconcentreerd BEMER-signaal genereren op een specifieke regio van het lichaam van uw paard. Dit is vooral effectief in gebieden met hoge belasting, bijvoorbeeld bij de gewrichten. De signaalbesturing van de riem is even krachtig als bij het paardendeken.

Zorg dat u op de hoogte bent

  Heeft u vragen over ons bedrijf, onze producten of over onze dienstverlening? Wat u ook wilt weten: vraag het ons gerust. Hartelijk dank voor uw interesse. We staan voor u klaar.

  Uw contactgegevens

  locatie

  Team Manager Nederland
  Angelique de Bruijn
  info@best-aging.nl

  Referenties

  referentie beerbaum

  LUDGER BEERBAUM
  Viervoudig goudenmedaillewinnaar bij de Olympische Spelen en succesvol trainer

  “Het is geweldig dat ik mijn paarden nu met het BEMER-systeem kan behandelen. De Bemer Veterinary Line biedt ondersteuning bij het vitaliseren van de dieren en vormt nu al een vast onderdeel van onze werkwijze.”

  referentie tellington jones

  LINDA TELLINGTON-JONES
  Uitvindster van de TTouch-trainingsmethode, lerares, trainster en auteur van 21 boeken in 15 talen.

  “Ik reis met mijn BEMER VET en mijn BEMER Pro aangezien ik TTouch deel met dieren en hun eigenaars over de hele wereld. Ik ben verheugd met de opvallende verbeteringen in prestatie, gedrag en gezondheid met de nieuwe Bemer Veterinary Line 2016 bij paardensport, recreatief rijden, in paardenasielen of bij het kweken van paarden. Voor mezelf zorgt de BEMER PRO voor langdurige energie, kracht en een onmetelijk enthousiasme. BEMER is een 21e-eeuwse ‘bron van jeugd’ voor paard en ruiter.”