Bemer basis seminar

Het Bemer fysische vaatsysteem ten behoeve van het optimaliseren van de microcirculatie voor mens en dier wordt voornamelijk door kennisoverdracht in de markt gezet. Tijdens een Bemer basis seminar worden de Bemer Partners die door hun eigen positieve ervaringen mee willen werken aan deze kennisoverdracht maandelijks klaargestoomd.

In hotel Woudschoten in de bossen van Zeist krijgen de deelnemers diepgaande kennis over microcirculatie, het Bemer fysische vaatsysteem met het unieke Bemer signaal, het bedrijf Bemer International AG, de verdienmogelijkheden en de marketingtools. De Bemer familie groeit zo gestaag via enthousiaste gebruikers naar ervaren Bemer Partners die helpen de doelstelling van het bedrijf waar te maken: in ieder bed een Bemer systeem!

https://debruijn.bemergroup.com/nl

2 antwoorden
  • Angel de Bruijn
   Angel de Bruijn zegt:

   Geachte heer/mevrouw Koen, op zich hebben wij geen leeftijdgrens. Wij hebben in alle volwassen leeftijd groepen Bemer Partners die part-time en fulltime actief zijn in het overdragen van kennis aangaande de Bemer Pro, Classic of Vet. U bent van harte welkom op een ondernemers dag of een product presentatie van Bemer en uiteraard kunnen wij u persoonlijk informeren over de mogelijkheden.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *