Microcirculatie

Slechte microcirculatie staat aan de wieg van Pre-diabetes

1 Op de 14  nederlanders heeft dibetes mellitus. 1 op de ca 5 personen heeft al onmerkbaar Pre-diabetes. De toekomstverwachtingen zijn dat 1 op de 3 Nederlanders van 45+ diabetes heeft. Voortvloeiend uit de ziekte kunnen zijn hart en vaatziektes, oogproblematieken, nierfalen, aangetaste zenuwen, dementie en depressie. Een verstoorde microcirculatie is bepalend voor het ontwikkelen van diabetes. En diabetes verstoort op haar beurt de microcirculatie. Een verstoorde microcirculatie herstellen, is naast aanpassen van lifestyle en medische zorg een enorme kans deze cijfers positief te beinvloeden. Immers door een oorzaak van een ziektebeeld te benaderen worden grote uitgaven aan medicijnen en (wond) verzorging voorkomen en vergroot de levenskwaliteit.

Lees meer

Het BEMER verhaal van 8 minuten

Het vasomotie therapie verhaal van 8 minuten

Hoe een medische systeem uw gezondheid kan verbeteren in 2 x 8 minuten per dag laten we hier in het kort zien.

Krijg gedetailleerde informatie over het belang van een verbetering van uw microcirculatie en hoe u deze kunt verbeteren.

Lees meer

Hart haarvaten

De Fysische vasculaire therapie verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere bloedsomloop verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend en zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Lees meer