Internationale Therapeutenbeurs

Internationale Therapeutenbeurs – BEMER

Internationale Therapeutenbeurs in Houten zeer succesvol voor Bemer Partners

De jaarlijkse Internationale Therapeutenbeurs in de Expo in Houten 18 en 19 november jl. was voor de Bemer Partners een zeer succesvolle. Met een team van ervaren Bemer Partners werden therapeuten kundig geïnformeerd over de mogelijkheden van de Bemer therapie. Daar zijn vele vervolgafspraken uit voortgekomen.

Het is de wens van vele therapeuten ook de oorsprong van vele ziektebeelden te kunnen behandelen. Door het stimuleren van de microcirculatie is het mogelijk de belangrijkste processen die het zelfherstellende vermogen bepalen met bijna 30 procent te optimaliseren. Deze processen zoals de overdracht van voeding en zuurstof in de cellen, de afvoer van afvalstoffen (zoals lactaat) en de werking van de witte bloedcellen wordt met 1 behandeling van 8 minuten 14 uur met ca. 30 procent geoptimaliseerd. Dat betekent dat het lichaam met de extra energie die dat oplevert in alle cellen zijn zelfherstellende vermogen kan vergroten en zo vele (chronische) ziektebeelden of a-vitaliteit  kan gaan aanpakken. Met 2x per dag 8 minuten in het eigen bed kan zo iedere cliënt van de therapeut, thuis aan gezondheidsmanagement doen. Het slaapprogramma en diverse applicators vervolmaken de therapie.

Belangstelling voor het medische BEMER systeem

De belangstelling voor het medische systeem BEMER wordt veelal bij de therapeuten tijdens de behandeling in hun praktijk opgewekt. Zo werken fysiotherapeuten hun programma vaak af met een BEMER op de behandeltafel en kan een acupuncturist of homeopaat  de werking van zijn therapie en de opname van de stoffen in het bloed vergroten.

Een aantal therapeuten dat de groots opgezette stand bezocht werkte al met Pulse electro Magnetic Field (PEMF) producten, maar begrepen na uitleg dat de Bemer geen Electro magneetveld therapie is. De unieke fysische vasculaire therapie overstijgt de PEMP behandelmethodes door het unieke signaal (met als drager van het signaal PEMF) dat ontwikkeld is in samenwerking met het instituut voor microcirculatie in Berlijn. Dankzij dit signaal is de nawerking op de vasomotie niet slechts enkele momenten maar 14 uur. Daarmee is het Bemer signaal de enige gepatenteerde en gecertificeerde fysische vaatsysteem therapie ter wereld.

BEMER is een officieel toegestaan medisch product (CE0483), klasse IIa (93/42/EEG) in de EU.

Het is natuurlijk een groot verschil of je de vasomotie en microcirculatie duurzaam 24 uur per dag optimaliseert of dat je dat een paar keer per week realiseert voor een paar uur. De therapeuten die door hun persoonlijke ervaringen en de ervaringen in hun praktijk Bemer Partner zijn geworden, konden hun ervaringen delen met hun collega’s. Dit maakte dat vele bezoekers zich graag verder laten informeren en inventariseren hoe ze het systeem thuis en in hun therapie praktijk kunnen inzetten.

Het doorgeven van kennis en zo nog meer mensen duurzaam helpen met het behouden of vergroten van hun gezondheid is als Bemer Partner voor iedereen weggelegd. Het duurzaam optimaliseren van de microcirculatie voor 14 uur per behandeling is een doorbraak en verandert vele levens in positieve zin.

Internationaal Therapeut Beurs voor totale gezondheid

Dankzij beurzen zoals de Internationale Therapeutenbeurs in Houten krijgt Bemer fysische vaattherapie steeds meer bekendheid en kan Bemer meer huishoudens en praktijken voorzien van een Bemer.

Bemer in de medische wereld

Hoe staat de medische wereld en de wetenschap tegenover Bemer?

Bemer in de medische wereld

In de medische wereld staan steeds meer artsen en specialisten open voor integrale geneeskunde. Het lichaam als een samenwerkend geheel beschouwen is daar een belangrijk onderdeel van. Fysische vaattherapie Bemer heeft inmiddels als complementaire behandelvorm al een duidelijk streepje voor. De artsen in Duitsland bijvoorbeeld bieden deze therapie aan als ‘persoonlijke gezondheidsdienst’ (IGEL Service) die door de patiënt moet worden betaald. In Duitsland heeft de fysische vaattherapie Bemer al een leidende positie als het gaat om dergelijke diensten.

Certificering

Met de recente certificering is BEMER fysische vaattherapie op dit moment de unieke standaard. De werkingsmethode is nog niet geëvenaard en in de wereld kan niemand op dit moment aantonen een vergelijkbare duurzame werking te hebben zoals Bemer dat wetenschappelijk heeft aangetoond.

Arten en opleiding microcirculatie

Daar in de opleidingen van artsen en specialisten het fenomeen microcirculatie lastig inzichtelijk te maken is (immers universiteiten hebben niet de beschikking over de microscopen zoals het instituut van microcirculatie in Berlijn) kan er van diepgaande scholing (nog) geen sprake zijn.

De farmaceutische industrie kan ook nog niet duurzaam ingrijpen daar er geen receptoren voor medicijnen zijn in dit belangrijke gebied van de microcirculatie. De praktijk leert bovendien dat als een Bemer gebruiker zijn arts om advies vraagt aangaande de inzet van de Bemer naast bestaande therapieën, dat een toelichting door o.a. de Bemer Artz referenten of toelichting door opgeleide Bemer Partners wenselijk is.

Bemer, vasomotie en microcirculatie

De BEMER therapie realiseert bij dagelijks gebruik (2x per dag 8 minuten) en de inzet van het basisprogramma de verlichting van de volgende aandoeningen:

Aandoeningen die worden veroorzaakt door, complicaties veroorzaken of optreden in combinatie met en die verband houden met een verslechterde microcirculatie als gevolg van een gereduceerde vasomotie.

Bij het verouderen (of bij trauma’s) treedt bij de meeste mensen een (lokale) verslechtering van de vasomotie op. Oftewel een verslechtering van de spiercelwandfunctie in het vaatgebied dat via de vasomotie de microcirculatie moet optimaliseren. Dat is van groot belang omdat de microcirculatie plaatsvindt in het gebied van de haarvaten en uitsluitend daar vinden belangrijke processen plaats als de uitwisseling/afgifte van zuurstof en voeding (suppletie en medicatie) en de afvoer van afvalstoffen.

Het doel van de inzet van het medische systeem BEMER en toepassen van de fysische vaatherapie is het verhogen van de beperkte frequentie van het samentrekken van de kleine en zeer kleine precapillaire arteriële bloedvaatjes (<100 micron), zodat de bloedtoevoer in het capillaire netwerk (de haarvaten) wordt verbeterd. Oftewel een optimalisering van de microcirculatie.

Bemer en de wetenschap

In de afgelopen jaren is de fysische vaattherapie Bemer wetenschappelijk onderzocht op een aantal punten en deze resultaten zijn gepubliceerd. Alleen op grond van dit wetenschappelijke werk en de resultaten daarvan is het mogelijk geweest een certificering te behalen als fysische vaattherapie Bemer en een nieuwe en unieke vorm van vasculaire therapie te ontwikkelen.

In een volgende blog zullen wij ook de bemerkingen van de Nobel prijs winnaar Ignaro en het American Heartl ass instituut uitdiepen. Het resultaat is dat de fysische vaattherapie Bemer een nieuwe standaard is geworden, erkend met een certificering en met bewezen indicaties.

Op dit moment bevat de wetenschappelijke database meer dan 500 pagina’s aan wetenschappelijke studies naar een groot aantal toepassingen. Hiermee en met duizenden testimonials heeft de Bemer fysische vaattherapie haar nut en bijbehorende effect bewezen. Tot nu toe zijn, in PubMed 12 studies opgenomen, zijn er 3 boeken en ongeveer 50 andere publicaties gepubliceerd.

Bemer en ziektebeelden

De fysische vaattherapie Bemer is geen ziekte specifieke therapie. Vanwege de effecten op de microcirculatie verbeteren de aan en afvoer van zuurstof en voeding aan de lichaamscellen en kunnen deze cellen opnieuw grotere hoeveelheden energie produceren en leveren. Zo kunnen deze cellen hun taak met hernieuwde kracht hervatten. Door deze “toename in productie” en de uitbreiding van het aantal celproducten als gevolg daarvan, kan het lichaam zijn gewenste circulatie opnieuw activeren. Dit betekent dat het lichaam zichzelf helpt en genezing kan bevorderen door een betere verzorging en ont-zorging van alle lichaamscellen, die bij een verstoorde vasomotie c.q. microcirculatie onvoldoende verzorgd en ont-zorgd worden.

bemer-signaal

Het BEMER-signaal is een nieuwe standaard in de industrie

Het onovertroffen BEMER-signaal is een nieuwe standaard in de industrie met een complexe en nauwkeurig afgestemde configuratie en timing. Bijna twee decennia van onderzoek en ontwikkeling hebben geresulteerd in zeer specifieke en zeer effectieve modulaties van amplitude en frequentie, die een wereldwijd octrooi beschermde prestatie van Duitse techniek zijn en uitsluitend worden gebruikt door BEMER.

Complexe berekeningen en processen vormen de basis van de schepping van het signaal door de B.BOX besturingseenheid. Het signaal wordt vervolgens via de applicatiemodule overgedragen in het lichaam.

slaapprogramma

Wat is de Bemer fysische vaattherapie in 5 minuten uitgelegd

Bemer fysische vaattherapie helpt de gezondheid te behouden en stimuleert genezing.

Beslis of u uw lichaam 30% optimalisering van uw microcirculatie gunt.

Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt met het op geen enkele andere wijze te bereiken unieke Bemer signaal met bijna 30% geoptimaliseerd.

Laat u informeren door Angelique de Bruijn en beslis dan of u uw lichaam deze therapie wilt ervaren.

Pre-diabetes start in micro gebied, waar alleen de fysische vaattherapie Bemer invloed kan uitoefenen

Pre-diabetes leidt tot schade aan de kleine bloedvaten.

Pre-diabetes start in het gebied van de microcirculatie… daar waar alleen Bemer invloed kan uitoefenen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verbetering van de bloedsomloop binnen 8 minuten

De Fysische vasculaire therapie van BEMER verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere bloedsomloop verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend en zelfherstellend vermogen van het lichaam.