CSI Ommen 2017

Met een afwisselend show en wedstrijdprogramma was CSI Ommen 2017 wederom een groot succes. Dit wereld springruitertoernooi van inmiddels vier sterren was voor Bemer een prima gelegenheid de Bemer VET (veterinair) bij topruiters, verzorgers en eigenaren te introduceren. Het oranje BEMER Paard trok veel aandacht bij de duizenden bezoekers, die langs en in de Bemer stand kwamen. De Bemer Partners konden via de Bemer Professional uitleggen wat het Bemer signaal doet voor de microcirculatie in het menselijk lichaam.

Doordat het Bemer signaal op de spiercelwand van de vaten inwerkt en de vasomotie zo met 30 procent optimaliseert, worden de afvalstoffen beter afgevoerd en is de opname van voeding, zuurstof, suppletie en medicatie ook ca. 30 procent geoptimaliseerd. En dat gedurende ongeveer 14 uur per behandeling van 8 minuten. Het immuunsysteem wordt door een betere vasomotie ook verbeterd. Topruiter Pim Mulder gaf aan in een interview met Team Manager Nederland Angelique de Bruijn, dat hij een sneller herstel na een wedstrijd of training als zeer wenselijk ziet. Ook een betere opname van voeding zou de prestatie van de paarden ten goede komen. Het vele reizen dat paarden doen is stressvol. Deze stress kost veel energie. Het duidelijk verbeteren van het parasympatische systeem wat tijdens en na de behandeling bij de paarden zichtbaar is, is een duidelijke win-win. Bovendien gaf Pim aan, dat de ruiters zelf vaak onregelmatig en ongezond eten en een verbetering van de vitaliteit door inzet van het fysische vaatsysteem Bemer zou daarbij een prima ondersteuning zijn.

In de Bemer stand bij het CSI Ommen werd het duidelijk : als er begrip komt over hoe belangrijk de vasomotie en dus de microcirculatie voor mensen is, ontstaat er begrip voor hoe belangrijk een optimale vasomotie en microcirculatie voor Paarden is.

Duidelijk zichtbaar wordt tijdens de behandeling dat de paarden ontspannen (parasympatische systeem wordt gestimuleerd). Vaak gaan de paarden geeuwen en laten ze de nek ontspannen hangen. Op korte termijn worden de medische studies rondom het veterinaire systeem verwacht.

In Duitsland omarmen olympisch kamioenen Ludger Beerbaum en Paul Schockemöhle het Bemer veterinaire systeem al. Met het sponseren van de DKB riders tour begint Bemer VET al een begrip te worden in Duitsland.

LINDA TELLINGTON-JONES eigenaar van de T-touch-trainingsmethode voor paarden draagt ook met veel enthousiasme haar positieve ervaringen met Bemer uit.

Nederland zal als eigenaren en verzorgers van Paarden bereid zijn zich te laten informeren en scholen vast volgen.
Een sneller herstel, een grotere ontspanning en een vergroting van het immuunsysteem bij paarden kan het verschil betekenen tussen welzijn en ziekte en tussen winnen en verliezen.

Paardenspecialisten, die verbonden zijn aan Bemer zullen de komende maanden presentaties verzorgen in binnen en buitenland, waar getoond wordt wat er gebeurt als een paard onder de Bemer VET deken staat.

Via Bemer Partner Angelique de Bruijn verneemt u wanneer er bij u in de buurt een presentatie over het fysische vaatsysteem Bemer plaatsvindt en wanneer er scholing is over de Bemer veterinair.

Heeft u vragen over ons bedrijf, onze producten of over onze dienstverlening? Wat u ook wilt weten: vraag het ons gerust. Hartelijk dank voor uw interesse. We staan voor u klaar.

bemer-signaal

Het onovertroffen BEMER-signaal is een nieuwe standaard in de industrie met een complexe en nauwkeurig afgestemde configuratie en timing. Bijna twee decennia van onderzoek en ontwikkeling hebben geresulteerd in zeer specifieke en zeer effectieve modulaties van amplitude en frequentie, die een wereldwijd octrooi beschermde prestatie van Duitse techniek zijn en uitsluitend worden gebruikt door BEMER.

Complexe berekeningen en processen vormen de basis van de schepping van het signaal door de B.BOX besturingseenheid. Het signaal wordt vervolgens via de applicatiemodule overgedragen in het lichaam.

slaapprogramma

Bemer fysische vaattherapie helpt de gezondheid te behouden en stimuleert genezing.

Beslis of u uw lichaam 30% optimalisering van uw microcirculatie gunt.

Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt met het op geen enkele andere wijze te bereiken unieke Bemer signaal met bijna 30% geoptimaliseerd.

Laat u informeren door Angelique de Bruijn en beslis dan of u uw lichaam deze therapie wilt ervaren.

De Fysische vasculaire therapie van BEMER verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere bloedsomloop verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend en zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Zoekt u een nieuwe uitdaging? Bent u een “mensen-mens”? Wordt u enthousiast van innovatieve producten en diensten? Staat u open voor een aanvullend of vervangend inkomen?

Kom dan naar een Bemer ONDERNEMERSDAG.

Bemer Team Managers ontvangen u in hotel Woudschoten in Zeist.

Hierin wordt u uitgelegd wat het betekent een Bemer Partner te zijn.

U verneemt alles over de productlijn van Bemer en hoe u begeleid wordt door een professionele organisatie.

Bovendien ontmoet  u zo uw (aanstaande) collega Bemer Partners, die zich part-time of full time inzetten om via kennisoverdracht Bemer onder de aandacht te brengen.

3 december 2016 vond de maandelijkse ondernemersdag plats. Bemer-Partners en hum gasten maakten in hotel Woudschoten in Zeist Bemer in “optima forma” mee.

Primeur was de introductie van het nieuwe Bemer Vetenaire systeem dat met ambasadeurs als de Olympisch kampioen Ludger Beerbaum heeft de professionele paardenwereld het systeem al omarmt. Ook ieder dier verdient een Bemer!