diabetes

Slechte microcirculatie staat aan de wieg van Pre-diabetes

1 Op de 14  nederlanders heeft dibetes mellitus. 1 op de ca 5 personen heeft al onmerkbaar Pre-diabetes. De toekomstverwachtingen zijn dat 1 op de 3 Nederlanders van 45+ diabetes heeft. Voortvloeiend uit de ziekte kunnen zijn hart en vaatziektes, oogproblematieken, nierfalen, aangetaste zenuwen, dementie en depressie. Een verstoorde microcirculatie is bepalend voor het ontwikkelen van diabetes. En diabetes verstoort op haar beurt de microcirculatie. Een verstoorde microcirculatie herstellen, is naast aanpassen van lifestyle en medische zorg een enorme kans deze cijfers positief te beinvloeden. Immers door een oorzaak van een ziektebeeld te benaderen worden grote uitgaven aan medicijnen en (wond) verzorging voorkomen en vergroot de levenskwaliteit.

Lees meer

Het BEMER verhaal van 8 minuten

Het BEMER verhaal van 8 minuten

Hoe een medische systeem uw gezondheid kan verbeteren in 2 x 8 minuten per dag laten we hier in het kort zien.

Krijg gedetailleerde informatie van uw BEMER Partner over het belang van een verbetering van uw microcirculatie en hoe u deze kunt verbeteren.

Lees meer

Simone Blum en BEMER

Uitleg gebruik van de BEMER HORSE SET

Hoe wereldkampioenen ervaren dat hun paarden sneller herstellen door een verbeterde microcirculatie.

Hoe het parasympatische systeem van paarden verbetert en hoe de prestaties door een betere doorbloeding verbeteren ziet u o.a. in deze film met Simone Blum.

Lees meer

Bemer in de medische wereld

Bemer in de medische wereld

In de medische wereld staan steeds meer artsen en specialisten open voor integrale geneeskunde. Het lichaam als een samenwerkend geheel beschouwen is daar een belangrijk onderdeel van. Fysische vaattherapie Bemer heeft inmiddels als complementaire behandelvorm al een duidelijk streepje voor. De artsen in Duitsland bijvoorbeeld bieden deze therapie aan als ‘persoonlijke gezondheidsdienst’ (IGEL Service) die door de patiënt moet worden betaald. In Duitsland heeft de Bemer al een leidende positie als het gaat om dergelijke diensten.

Lees meer

Bemer gezichten wereld

BEMER fysische vasculaire therapie zorgt voor een optimalisering van de microcirculatie…

BEMER start-up Engeland

In Engeland en Ierland (Londen) hebben de eerste start-up trainingen voor nieuwe of aanstaande Bemer Partners plaatsgevonden. Met de eerste getrainde en ervaren Bemer partners zullen naar verwachting regelmatiger product en medische presentaties plaatsvinden. Het volgen van de tweedaagse start-up training is een must voor die mensen die graag mensen willen helpen met hun gezondheid. In de start-up trainingen is plaats voor artsen, therapeuten en enthousiaste gebruikers die hun kennis willen vergroten. Onderwerpen die aan bod komen zijn: het belang van een goede microcirculatie, uitleg over de producten, medische onderbouwingen, het bedrijf BEMER international, de markt, de marketingtools, het verdienmodel en hoe de kennis over te dragen.

Lees meer

Internationale Therapeutenbeurs

Internationale Therapeutenbeurs in Houten zeer succesvol voor Bemer Partners

De jaarlijkse Internationale Therapeutenbeurs in de Expo in Houten 18 en 19 november jl. was voor de Bemer Partners een zeer succesvolle. Met een team van ervaren Bemer Partners werden therapeuten kundig geïnformeerd over de mogelijkheden van de Bemer therapie. Daar zijn vele vervolgafspraken uit voortgekomen.

Lees meer

bemer wereldwijd dezelfde motivatie

Bemer Partners als ambassadeurs

Bemer internationaal AG werkt met tientallen landen in de wereld samen. Veelal via de inzet van ambassadeurs : de zogenaamde Bemer Partners. Dit zijn volwassenen die ongeacht achtergrond en beroep door de eigen positieve gezondheidservaringen de Bemer kennis willen overdragen. Zij weten dat uitsluitend via kennisoverdracht het belang van een gezonde microcirculatie begrepen kan worden. Daarvoor heeft Bemer wereldwijd eenduidige gezondheidspresentaties die door geschoolde (Bemer akademi) Bemer Partners worden gegeven. Voor iedere Bemer Partner is het mogelijk wereldwijd gasten mee te nemen naar professioneel georganiseerde gezondheidspresentaties.

Lees meer

CSI Ommen 2017

Met een afwisselend show en wedstrijdprogramma was CSI Ommen 2017 wederom een groot succes. Dit wereld springruitertoernooi van inmiddels vier sterren was voor Bemer een prima gelegenheid de Bemer VET (veterinair) bij topruiters, verzorgers en eigenaren te introduceren. Het oranje BEMER Paard trok veel aandacht bij de duizenden bezoekers, die langs en in de Bemer stand kwamen. De Bemer Partners konden via de Bemer Professional uitleggen wat het Bemer signaal doet voor de microcirculatie in het menselijk lichaam.

Lees meer

presentatie bemer body world

De werking van de fysische vaattherapie in detail toegelicht. Samen met de wereldberoemde BODY WORLDS tentoonstellingen biedt Bemer Int.AG zeven gezondheidslezingen in de periode van 15 juli tot 27 augustus 2017 op het gebied van gezondheid en microcirculatie.

Door middel van deze exclusieve samenwerking met BODY WORLDS krijgen bezoekers gedurende de zomer de mogelijkheid om de doorbloeding van het lichaam aan de hand van Plastinaten te laten verklaren.

Lees meer