, ,

Verbetering van de bloedsomloop binnen 8 minuten

Hart haarvaten

De Fysische vasculaire therapie verbetert de microcirculatie en stimuleert de doorbloeding van zelfs de kleinste bloedvaten. Een betere bloedsomloop verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend en zelfherstellend vermogen van het lichaam.

2 antwoorden
 1. Harriet Kalkman
  Harriet Kalkman zegt:

  Beste Bemer, de opmerking ‘zelfgenezend en zelfherstellend vermogen’ triggered me. Mijn kat heeft nl. sinds vorige week een wondje in haar hals, dat niet wil helen. Mede omdat ze het steeds open krabt. Kan de Bemer genezing ondersteunen? Ik kijk uit naar uw reactie!

  Beantwoorden
  • Angel de Bruijn
   Angel de Bruijn zegt:

   Uiteraard ken ik de oorzaak en aard van de wond niet. In zijn algemeenheid geldt dat uitsluitend in de haarvaatjes de volgende processen plaatsvinden: de overdracht van voeding en zuurstof (alleen dan kunnen cellen optimaal “zelfherstellend” functioneren) de witte bloedlichaampjes (die ontstekingen aanpakken) kunnen alleen hun werk doen bij haarvaatjes die goed bloed doorlaten en de afvalstoffen worden in dit gebied afgevoerd. In geval van een wond is minimaal lokaal de microcirculatie verstoord… en dat betekent dat voorgaande processen onvoldoende plaatsvinden. de lokale celen worden onvoldoende gevoed en de ontsteking wordt mogelijk onvoldoende aangepakt en de afvalstoffen worden onvoldoende afgevoerd. Dit hele proces wordt per behandeling van 8 minuten met de bemer voor 14 uur met 30 procent geoptimaliseerd. Dieren voelen heel goed dat het signaal dat de vasomotie (dus microcrocirculatie) daar waar het verstoord is herstelt zeer prettig is. Er komt waarschijnlijk dit jaar zelfs een huisdieren Bemer, maar tot dan gewoon een aantal bemer behandelingen met ongetwijfeld bevredigend resultaat. Overigens wordt (lokale) medicatie ook 30% beter opgenomen via deze verbeterde microcirculatie.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *